Яндекс.Метрика Проверка тиц
МЕНЮ САЙТА
ПЕРВЫЕ БЛЮДА | ГАРНИРЫ | МЯСНЫЕ | РЫБНЫЕ | ИЗ ПТИЦЫ | ИЗ МОРЕПРОДУКТОВ | ИЗ СУБПРОДУКТОВ | ЗАКУСКИ ГОРЯЧИЕ | ЗАКУСКИ ХОЛОДНЫЕ |САЛАТЫ | ПИЦЦА | БУТЕРБРОДЫ | БЛИНЫ И ОЛАДЬИ | ДЕСЕРТЫ | ТОРТЫ | НАПИТКИ |

Десерт “Мазурка”

Написано 13 Лютий, 2017 в категории ДЕСЕРТЫ

мигдаль обсмажений – 250 г
яйця свіжі – 3 шт.
масло вершкове – 120 г
борошно – 140 г
цукор – 100 г

приготування:

Розтерти масло з цукром до однорідності, додати подрібнений блендером обсмажений мигдаль, борошно і яйця. Добре вимісити, покласти в ємність, накрити харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 30 хвилин.

Викласти тісто в змащену форму товщиною близько 1 см і випікати при t 180 ºC протягом 25-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності поверхню мазурки можна змастити цукровим сиропом. Або вже після охолодження залити глазур’ю з суміші яєчного білка і цукрової пудри.

Напишите свой комментарий:

Вы должны войти для комментария.