Яндекс.Метрика Проверка тиц
МЕНЮ САЙТА
ПЕРВЫЕ БЛЮДА | ГАРНИРЫ | МЯСНЫЕ | РЫБНЫЕ | ИЗ ПТИЦЫ | ИЗ МОРЕПРОДУКТОВ | ИЗ СУБПРОДУКТОВ | ЗАКУСКИ ГОРЯЧИЕ | ЗАКУСКИ ХОЛОДНЫЕ |САЛАТЫ | ПИЦЦА | БУТЕРБРОДЫ | БЛИНЫ И ОЛАДЬИ | ДЕСЕРТЫ | ТОРТЫ | НАПИТКИ |

ЛАГМАН З ЯЛОВИЧИНИ

Написано 5 Березень, 2017 в категории ПЕРВЫЕ БЛЮДА



Давайте спробуємо приготувати один з шедеврів східної кухні під назвою лагман. Його назва походить з двох китайських ієрогліфів, які перекладаються, як витягати і локшина. Що б приготувати цю страву використовується спеціальна локшина яка схожа на сучасні спагетті.

Подають лагман з яловичини різними способами. Якщо залити більше бульйону то блюдо схоже на суп. Якщо менше, то виходить як локшина з підливою і складною начинкою.

складові

М’ясо вирізка яловича – 500-800 гр
капуста пекінська
Солодкий перець – 3 великих
Томатна паста – 2 ст ложки
Селера – 2 стебла
Петрушка – 1 пучок
Часник – 1 велика головка
Сіль, перець за смаком.

Рецепт лагмана з яловичини:
Починаємо готувати з нарізки продуктів. Для цього беремо пекінську капусту, і відрізаємо від неї корінець. Для вживання в лагман використовуємо тільки тверду частину листа, м’які краю листків обрізаємо. Частину, що залишилася средінку листів – нарізаємо соломкою. І все інше теж будемо різати соломкою.

У приготуванні лагмана використовуємо солодкий болгарський перець, його чистимо і видаляємо перегородки і насіння. Для краси страви бажано взяти перець різнокольоровий червоний, жовтий, зелений. Ріжемо велику цибулину, і селеру. Петрушку дрібно поріжемо, стебла не викидайте, так як вони ще нам знадобляться.

М’яку яловичу вирізку ріжемо соломкою. Шматки повинні вийти приблизно 1 на 1 см і довжиною 4-5 см. У нагріту сковорідку наливаємо масло – рослинне, соняшникова, оливкова – будь на Ваш смак. Викладаємо туди м’ясо і солимо. Трошки обсмажуємо, перемішуючи дерев’яною лопаткою.

Тепер додамо в сковорідку з м’ясом пекінську капусту і цибулю. Додамо дві столові ложки томатної пасти і все разом смажимо до готовності капусти. Вона стане м’якше а цибуля трохи змінить колір. Тепер додамо перець. Смажимо його до напівготовності, так як далі будемо додавати бульйон і випаровувати його.

При наступному етапі в лагман додаємо петрушку, селеру і часник. Все перемішуємо і додаємо бульйон або воду. Вода повинна майже все покрити. Проварюємо хвилин 10, до випаровування половини рідини.

Перед подачею відварюємо локшину або спагетті. Про приготуванні спагетті в домашніх умовах є окремий рецепт на нашому сайті. Але можна приготувати і куплені. На Сході лагман подають наливаючи в великі піали, але якщо немає – то кладемо локшину в тарілку. Зверху наливаємо нашу підливу. А кількість бульйону наливають за бажанням.

Напишите свой комментарий:

Вы должны войти для комментария.