Яндекс.Метрика Проверка тиц
МЕНЮ КУЛИНАРИЯ
ПЕРВЫЕ БЛЮДА | ГАРНИРЫ | МЯСНЫЕ | РЫБНЫЕ | ИЗ ПТИЦЫ | ИЗ МОРЕПРОДУКТОВ | ИЗ СУБПРОДУКТОВ | ЗАКУСКИ ГОРЯЧИЕ | ЗАКУСКИ ХОЛОДНЫЕ | САЛАТЫ | ПИЦЦА | БУТЕРБРОДЫ | БЛИНЫ И ОЛАДЬИ | ДЕСЕРТЫ | ТОРТЫ | НАПИТКИ |
МЕНЮ ЗАРАБОТОК - ИГРЫ
ЗАРАБОТОК НА РЕКЛАМЕ | ЗАРАБОТОК БИТКОИН | ИГРЫ С ВЫВОДОМ ДЕНЕГ | БРАУЗЕРНЫЕ ИГРЫ | КЛИЕНТСКИЕ ИГРЫ | ИГРЫ ОТ ALAWAR | МИНИ ИГРЫ | КАЗИНО | ПРИКОЛЫ

ЛАГМАН З ЯЛОВИЧИНИ

Написано 5 Март, 2017 в категории ПЕРВЫЕ БЛЮДА



Давайте спробуємо приготувати один з шедеврів східної кухні під назвою лагман. Його назва походить з двох китайських ієрогліфів, які перекладаються, як витягати і локшина. Що б приготувати цю страву використовується спеціальна локшина яка схожа на сучасні спагетті.

Подають лагман з яловичини різними способами. Якщо залити більше бульйону то блюдо схоже на суп. Якщо менше, то виходить як локшина з підливою і складною начинкою.

складові

М’ясо вирізка яловича — 500-800 гр
капуста пекінська
Солодкий перець — 3 великих
Томатна паста — 2 ст ложки
Селера — 2 стебла
Петрушка — 1 пучок
Часник — 1 велика головка
Сіль, перець за смаком.

Рецепт лагмана з яловичини:
Починаємо готувати з нарізки продуктів. Для цього беремо пекінську капусту, і відрізаємо від неї корінець. Для вживання в лагман використовуємо тільки тверду частину листа, м’які краю листків обрізаємо. Частину, що залишилася средінку листів — нарізаємо соломкою. І все інше теж будемо різати соломкою.

У приготуванні лагмана використовуємо солодкий болгарський перець, його чистимо і видаляємо перегородки і насіння. Для краси страви бажано взяти перець різнокольоровий червоний, жовтий, зелений. Ріжемо велику цибулину, і селеру. Петрушку дрібно поріжемо, стебла не викидайте, так як вони ще нам знадобляться.

М’яку яловичу вирізку ріжемо соломкою. Шматки повинні вийти приблизно 1 на 1 см і довжиною 4-5 см. У нагріту сковорідку наливаємо масло — рослинне, соняшникова, оливкова — будь на Ваш смак. Викладаємо туди м’ясо і солимо. Трошки обсмажуємо, перемішуючи дерев’яною лопаткою.

Тепер додамо в сковорідку з м’ясом пекінську капусту і цибулю. Додамо дві столові ложки томатної пасти і все разом смажимо до готовності капусти. Вона стане м’якше а цибуля трохи змінить колір. Тепер додамо перець. Смажимо його до напівготовності, так як далі будемо додавати бульйон і випаровувати його.

При наступному етапі в лагман додаємо петрушку, селеру і часник. Все перемішуємо і додаємо бульйон або воду. Вода повинна майже все покрити. Проварюємо хвилин 10, до випаровування половини рідини.

Перед подачею відварюємо локшину або спагетті. Про приготуванні спагетті в домашніх умовах є окремий рецепт на нашому сайті. Але можна приготувати і куплені. На Сході лагман подають наливаючи в великі піали, але якщо немає — то кладемо локшину в тарілку. Зверху наливаємо нашу підливу. А кількість бульйону наливають за бажанням.

Напишите свой комментарий:

Вы должны войти для комментария.

МЕНЮ КУЛИНАРИЯ
ПЕРВЫЕ БЛЮДА | ГАРНИРЫ | МЯСНЫЕ | РЫБНЫЕ | ИЗ ПТИЦЫ | ИЗ МОРЕПРОДУКТОВ | ИЗ СУБПРОДУКТОВ | ЗАКУСКИ ГОРЯЧИЕ | ЗАКУСКИ ХОЛОДНЫЕ | САЛАТЫ | ПИЦЦА | БУТЕРБРОДЫ | БЛИНЫ И ОЛАДЬИ | ДЕСЕРТЫ | ТОРТЫ | НАПИТКИ |
МЕНЮ ЗАРАБОТОК - ИГРЫ
ПАРТНЕРЫ САЙТА - НАЙДИТЕ ДЛЯ СЕБЯ ЧТО ТО ИНТЕРЕСНОЕ

МУЛЬТИКИ ОНЛАЙН - ЗАРАБОТОК В ИНТЕРНЕТЕ - ЗАРАБОТОК НА САЙТЕ - ДОМ В ЛЕСУ - ПАРТНЕРКИ - ВИЗИТ - ДОМАШНЯЯ КУХНЯ - КИНО ОНЛАЙН - ИГРЫ ОНЛАЙН - МОБИЛЬНЫЕ НОВОСТИ - КЛИМАТИЧЕСКИЙ СОВЕТНИК - ФОРЕКС - КУПИ ТУТ - ОБОИ НА РАБОЧИЙ СТОЛ - ФОКУСЫ ОЧЕВИДНОЕ НЕВЕРОЯТНОЕ - АВТОПОРТАЛ - КИНОПОРТАЛ - ВИДЕО ПРИКОЛЫ - ДОРОЖНЫЙ ПАТРУЛЬ ПРИКОЛЫ - ТУРИСТИЧЕСКИЙ ПОРТАЛ - ФОРЕКС 7 - КЛИМАТ 24 - АНИМЕ - КИНО 24 - МУЛЬТИК 24 - КИНОЗАЛ 24 - КУПИ ТУТ pp. - НОВОСТИ КИНО - ТУРИЗМ 24 - БЛОГ КИНОАФИША - БЛОГ КИНОШКА - БЛОГ НОВОСТИ ФОРЕКС - БЛОГ AKTUALNOSCI - БЛОГ НОВОСТИ КУЛЬТУРЫ - БЛОГ НОВОСТИ СПОРТА - БЛОГ ПОЛИТИКАН - БЛОГ ПОЛИТИНФО - САЙТО СТРОЕНИЕ