Яндекс.Метрика Проверка тиц
МЕНЮ КУЛИНАРИЯ
ПЕРВЫЕ БЛЮДА | ГАРНИРЫ | МЯСНЫЕ | РЫБНЫЕ | ИЗ ПТИЦЫ | ИЗ МОРЕПРОДУКТОВ | ИЗ СУБПРОДУКТОВ | ЗАКУСКИ ГОРЯЧИЕ | ЗАКУСКИ ХОЛОДНЫЕ | САЛАТЫ | ПИЦЦА | БУТЕРБРОДЫ | БЛИНЫ И ОЛАДЬИ | ДЕСЕРТЫ | ТОРТЫ | НАПИТКИ |
МЕНЮ ЗАРАБОТОК - ИГРЫ
ЗАРАБОТОК НА РЕКЛАМЕ | ЗАРАБОТОК БИТКОИН | ИГРЫ С ВЫВОДОМ ДЕНЕГ | БРАУЗЕРНЫЕ ИГРЫ | КЛИЕНТСКИЕ ИГРЫ | ИГРЫ ОТ ALAWAR | МИНИ ИГРЫ | КАЗИНО | ПРИКОЛЫ

ЛАЗАНКИ

Написано 13 Февраль, 2017 в категории ЗАКУСКИ ГОРЯЧИЕ


У білоруській кухні лазанки відомі з ХVІ століття. Основа цієї смачної страви — шматочки тіста з пшеничного, житнього або гречаного борошна, так що білоруські лазанкі і італійську лазанью можна вважати родичами. У Білорусі квадратики (трикутники) з розкачане крутого тіста варили і заливали смаженим салом з цибулею, в пост — перемішували з тертим маком або розім’ятими ягодами. Крім того, лазанки запікали в горщиках з м’ясом чи капустою, гасили зі сметаною.

Для лазанок:

мука
вода
сіль і цукор за смаком
рослинна олія

Для начинки:

70 г свинячої копчено-вареної грудинки
100 г мисливських ковбасок
1 середня цибулина
рослинна олія
50-70 г вершків
50 г тертого твердого сиру
приготування:

Тісто для лазанок схоже на пельменное. У просіяного гіркою борошні зробити виїмку, додати сіль і цукор, трохи рослинного масла для еластичності і, поступово доливаючи воду, замісити тісто, поки воно не стане «твердим» і пластичним.

Розкачати тісто завтовшки 1-1,5 мм, нарізати ромбами. Якщо дозволяє час — дати заготівлях висохнути при кімнатній температурі, якщо часу мало — підсушити в розігрітій до 100-120 ° С духовці. Лазанки відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин.

Тим часом приготувати начинку. Грудинку нарізати кубиками й обсмажити, поки не почне витоплюється жир. Додати дрібно нарізану цибулю, продовжуючи пасерувати до золотистого кольору, покласти гуртки ковбасок і смажити ще 3-4 хвилини.

До готової начинки додати відварені лазанки з невеликою кількістю води, в якій вони варилися, вершки і сир, згасити, постійно помішуючи. Коли сир стане тягучим — зняти з плити, викласти на тарілку і прикрасити зеленню.

Лазанки можна подати і запеченими. Для цього в керамічний горщик викласти шарами відварені лазанки і начинку, додати вершки, посипати сиром і поставити в духовку підрум’янитися до золотистої скоринки.

Напишите свой комментарий:

Вы должны войти для комментария.

МЕНЮ КУЛИНАРИЯ
ПЕРВЫЕ БЛЮДА | ГАРНИРЫ | МЯСНЫЕ | РЫБНЫЕ | ИЗ ПТИЦЫ | ИЗ МОРЕПРОДУКТОВ | ИЗ СУБПРОДУКТОВ | ЗАКУСКИ ГОРЯЧИЕ | ЗАКУСКИ ХОЛОДНЫЕ | САЛАТЫ | ПИЦЦА | БУТЕРБРОДЫ | БЛИНЫ И ОЛАДЬИ | ДЕСЕРТЫ | ТОРТЫ | НАПИТКИ |
МЕНЮ ЗАРАБОТОК - ИГРЫ
ПАРТНЕРЫ САЙТА - НАЙДИТЕ ДЛЯ СЕБЯ ЧТО ТО ИНТЕРЕСНОЕ

МУЛЬТИКИ ОНЛАЙН - ЗАРАБОТОК В ИНТЕРНЕТЕ - ЗАРАБОТОК НА САЙТЕ - ДОМ В ЛЕСУ - ПАРТНЕРКИ - ВИЗИТ - ДОМАШНЯЯ КУХНЯ - КИНО ОНЛАЙН - ИГРЫ ОНЛАЙН - МОБИЛЬНЫЕ НОВОСТИ - КЛИМАТИЧЕСКИЙ СОВЕТНИК - ФОРЕКС - КУПИ ТУТ - ОБОИ НА РАБОЧИЙ СТОЛ - ФОКУСЫ ОЧЕВИДНОЕ НЕВЕРОЯТНОЕ - АВТОПОРТАЛ - КИНОПОРТАЛ - ВИДЕО ПРИКОЛЫ - ДОРОЖНЫЙ ПАТРУЛЬ ПРИКОЛЫ - ТУРИСТИЧЕСКИЙ ПОРТАЛ - ФОРЕКС 7 - КЛИМАТ 24 - АНИМЕ - КИНО 24 - МУЛЬТИК 24 - КИНОЗАЛ 24 - КУПИ ТУТ pp. - НОВОСТИ КИНО - ТУРИЗМ 24 - БЛОГ КИНОАФИША - БЛОГ КИНОШКА - БЛОГ НОВОСТИ ФОРЕКС - БЛОГ AKTUALNOSCI - БЛОГ НОВОСТИ КУЛЬТУРЫ - БЛОГ НОВОСТИ СПОРТА - БЛОГ ПОЛИТИКАН - БЛОГ ПОЛИТИНФО - САЙТО СТРОЕНИЕ