КАВУНОВИЙ МАХИТО

Покроковий рецепт

КРОК 1
У кавуна зрізати скоринку, з м’якоті вийняти насіння.
Відложити 1 лайм і 4-6 гілки м’яти для прикрашання.
У залишиної м’яти видалити гілки, листя порізати.
Вичавити з залишившегося лайма сік.
Взбити кавунову м’якоть з соком яблука, м’ятою і соком лайма до однорідності.

КРОК 2
Змочіть краї високих стаканів в воді, занурьте горлишком вниз в цукор.
Акуратно розлийте по підготовлених склянках кавуновий мохіто, прикрасьте гілочкою м’яти і  скибочкою лайма.

ІНГРЕДІЄНТИ

чверть середнього кавуна (приблизно 700 г)
1 стакан освітленого яблучного соку
2 лайма
1 невеликий пучок мяти
цукор, по можливості кольоровий