БЕФСТРОГАНОВ

Свинячу або яловичу вирізку нарізати пластами по пів сантиметра .
Пласти трошки відбити і порізати соломкою , поперек м’ясних волокон .
Смажити на жиру або оливковійрослинному маслі , до готовності .
Приправина смак .
В іншій сковороді , смажити до золотого кольору ,нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю .
В готовий цибулю додати дві ложки борошна , перемішати .
Потім , туди ж , додати вершки або сметанку , а так само томатний соус ( можна кетчуп ), перемішати і додавши трішки води , доводимо до кипіння .
Коли соус трошки увариться, Додати м’ясо і все перемішати , згасити ще хвилин п’ять .
Додати спеціїпо смаку .
Бефстроганов подаються з рисом або вареної картоплеюпюре або шматочками .
Можна посипати свіжою посіченою зеленню .

Вирізка500700 гр .
Ріпчасту цибулю2 шт .
Сметана або вершки200 гр .
Кетчуп або томатний соус23 ст . ложки
Борошно2 ст . ложки
Жир або оливкова олія34 ст . ложки
Спеції та зеленьпо смаку