М’ЯСНЕ РАГУ з овочами

М’ясне рагу , з овочами , йде як самостійне блюдо . Подається на другому , без якого або гарніру .
Для приготування , краще брати свинину , але НЕ жирну .
М’ясо , режим маленькими шматками і смажимо на сковорідці , до рум’яної скоринки .
Ріпчасту цибулю , нарізаємо дрібно , на кубики . Морквину , режим півкільцями . Овочі , кладемо до м’яса і обсмажуємо , поки вони НЕ стануть м’якимихвилини дві .
У чавунний казанок , кладемо нарізані кубиками картоплю і кабачок ( можна цукіні ).
Туди ж , додаємо ошпарені окропом ,очищені від шкірки і порізані кубиками помідори .
Нарізаємо невеликими шматками болгарські перці , скибочками часничок , кільцями половинку гіркого перчика і кладемо в сковорідку до м’яса . Помішуємо , смажимо хвилинку і кладемо пару ложок тому . пасти . Накриваємо кришкою і тушкуємо , ще хвилинку.
Все вміст сковорідки , кладемо в казанок , додаємо спеції ( сіль , перець , лавровий лист ). Перемішуємо і додаємо воду або бульйон . Ставимо на великий вогонь , накриваємо і тримаємо до закипання .
Після , вогонь робимо менше і тушкуємо , хвилин сорок . соус повинен загуснути .
Щоб зменшити кислий смак від томату , можна додати пів склянки вершків .
За хвилину , до готовності , додайте рубану зелень .

М’ясо свиняче500 гр .
Картопля1 кг .
Кабачок або цукіні1 шт .
Болгарський перець23 шт .
Горький перець0 , 5 шт .
Помідори45 шт .
Морквина2 шт .
Лук ріпчаста2 шт .
часник45 зубчиків
Паста томатна34 ст . ложки
Рослинна ( оливкова ) олія45 ст . ложок
Сливки ( сметана ) 0 , 5 склянки
Зелень і приправина смак