ПІСОЧНЕ ПЕЧЕВО З КОКТЕЛЬНОЮ ВИШНЕЮ

Пісочне печиво з коктейльної вишнею і білим шоколадом.

Як приготувати пісочне печиво з коктейльними вишнями:

1. Масло або маргарин залишити при кімнатній температурі до розм’якшення. Коктельну вишню дрібно нарізати. Духовку розігріти до температури 180 градусів.

2. У мисці змішати цукрову пудру, масло, сироп, мигдалеву есенцію і барвник. Збити міксером в пишну масу.

3. Додати борошно і сіль. Перемішати. Додати коктельну вишню і знову перемішати.

4. Сформувати з тіста кульки розміром 2,5 см. Викласти кульки на деко на відстані 5 см один від одного.

5. Випікати 8-10 хвилин, вийняти і остудити на решітці.

6. Шоколад розламати на дрібні шматочки, перекласти в пакетик і розтопити в мікрохвильовій печі (35-50 секунд при максимальній потужності, перемішуючи кожні 15 секунд), до рідкого стану. Зрізати маленький куточок пакетика і полити розтопленим шоколадом печиво.

Пісочне печиво з коктельними вишнями і білим шоколадом готове. Приємного апетиту!

Продукти
Мука – 2,25 стакана

Цукрова пудра – 1 стакан

Масло або маргарин – 200 г

Коктельна вишня – 0,5 стакана

Сироп з-під коктельної вишні – 2 ч. ложки

Мигдальна есенція – 1-2 каплі

Барвник харчовий червоний – 3-4 каплі

Сіль – 0, 5 ч. ложки

Шоколад білий – 50-100 г