Яндекс.Метрика Проверка тиц
МЕНЮ САЙТА
ПЕРВЫЕ БЛЮДА | ГАРНИРЫ | МЯСНЫЕ | РЫБНЫЕ | ИЗ ПТИЦЫ | ИЗ МОРЕПРОДУКТОВ | ИЗ СУБПРОДУКТОВ | ЗАКУСКИ ГОРЯЧИЕ | ЗАКУСКИ ХОЛОДНЫЕ |САЛАТЫ | ПИЦЦА | БУТЕРБРОДЫ | БЛИНЫ И ОЛАДЬИ | ДЕСЕРТЫ | ТОРТЫ | НАПИТКИ |

Пиріг з консервованими ананасами!

Написано 11 Листопад, 2016 в категории ТОРТЫ


jyi

ПРИГОТУВАННЯ:

1. Яйця збийте міксером до утворення піни.
2. Додайте до яєць цукор і розм’якшене вершкове масло, ще раз збийте.
3. Борошно з’єднайте з розпушувачем для тіста і сіллю, висипте в тісто і перемішайте ложкою.
4. Додайте кокосову стружку і порізані шматочками ананаси, залишаючи кілька кілець для прикраси.
5. Форму для пирога (у мене роз’ємна діаметром 20 см) змастіть маслом і присипте манною крупою або борошном, викладіть тісто, розрівняйте його.
6. Зверху викладіть кільця ананаса, злегка вдавлюючи їх в тісто.
7. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку випікатися «до сухої дерев’яної палички» (приблизно 45 хвилин).
8. Пиріг остудіть, перекладіть на блюдо і посипте цукровою пудрою.

Складові:
– Яйце 3 шт.
– Масло вершкове розм’якшене 100 гр.
– Борошно 125 гр.
– Цукор 100 гр.
– Розпушувач для тіста 1 ч.л.
– Кокосова стружка 50 гр.
– Ананаси консервовані 250 гр.
– Сіль щіпка
– Цукрова пудра для посипання верху пирога (не обов’язково)

Напишите свой комментарий:

Вы должны войти для комментария.