СПАРЖА З ПОМІДОРАМИ І СИРОМ

Спаржа бланшируется і подається з смаженими дрібними помідорами і козячим сиром

Як приготувати спаржу з сиром і помідорами:

1. Спаржу бланшувати в киплячій воді до хрустяще-м’якого стану, близько 2 хвилин. Осушіть.

2. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні. Помідори порізати на половинки і викласти в розігріту сковороду, додати часник, смажити, помішуючи, близько 5 хвилин, потім ввести оцет, готувати ще приблизно 3 хвилини. Посолити помідори.

3. На блюдо сервіровки викласти бланшировану спаржу, зверху викласти помідори, посипати сиром і чорним меленим перцем.

Подавати спаржу з сиром і помідорами відразу же.

Продукти (на 4 порції)

Спаржа – 450 г
Масло оливкове екстра класу – 2 ч. Л.
Помідори “виноградні” (дрібні, довгасті) – 1,5 стакана
Сир козячий м’який (розкришений) – 3 ст. л.
Часник (подрібнений) – 1/2 ч. л.
Оцет бальзамічний – 2 ст. л.
Сіль – 1/4 ч. Л.
Чорний мелений перець – 1/2 ч. л.