ЗАПЕЧЕНА СКУМБРІЯ

Для любителів скумбрії. Познайомлю всіх вас з цим рецептом запеченої риби. За цим рецептом, скумбрія  виходить смачна, соковита, ароматна, а на приготування тратиться мало часу.

Продукти (на 4 порції)
Скумбрія свіжоморожена – 2 шт.
Паприка солодка мелена – 1 ч. л.
Часник сухий – 2 ч. л.
Кріп сухий – 1 ч. л.
Олія рослинна рафінована – 2-3 ст. л.
Сіль – за смаком
Для подачі (по бажанню):
Лимон
Зелень свіжа

Покроковий рецепт – Запечена скумбрія (по  рецепту Гордона Рамзі)

Крок №1
Із двох тушок риби повинно вийти 4 філе. Солимо філе скумбрії з обох сторін.

 Крок №2
Готуємо маринад для скумбрії: змішуємо паприку, кріп, часник і рослинну олію.

Крок №3
Змазуємо скумбрію маринадом с обох сторін, викладаємо в форму для запікання і залишаємо маринуватися на 60 хв.
Потім відправляємо скумбрію в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.

Крок №4
Прикрашаємо запечену скумбрію за своїм смаком, я люблю до риби добавити лимон і зелень.
Приємного апетиту!